Nabeschouwing West Bromwich Albion - Peterborough United (3-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Peterborough United (3-0)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 3-0 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door C. Kipre, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Grant op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Diangana van West Bromwich Albion die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor West Bromwich Albion dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Bromwich Albion - Peterborough United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor R. Edwards Peterborough United
53' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor D. Dike West Bromwich Albion
69' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor J. Grant Peterborough United
74' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor J. Clarke-Harris Peterborough United
74' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Robinson voor M. Clarke West Bromwich Albion
75' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Molumby voor M. Phillips West Bromwich Albion
78' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt C. Kipre met assist van D. Furlong West Bromwich Albion 1-0
82' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Molumby West Bromwich Albion
84' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor H. Burrows Peterborough United
85' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Grant met assist van C. Robinson West Bromwich Albion 2-0
89' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt G. Diangana met assist van C. Robinson West Bromwich Albion 3-0
91' Wissel West Bromwich Albion Wissel T. Fellows voor K. Grant West Bromwich Albion
93' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Peterborough United
Opstellingen West Bromwich Albion - Peterborough United
De opstellingen van West Bromwich Albion en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.