Nabeschouwing AFC Bournemouth - Derby County (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Derby County (2-0)

Het Championship duel tussen AFC Bournemouth en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist AFC Bournemouth opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het J. Lowe die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor AFC Bournemouth.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Derby County 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Zemura voor L. Davis AFC Bournemouth
46' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Stacey AFC Bournemouth
50' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke AFC Bournemouth 1-0
63' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor T. Cantwell AFC Bournemouth
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lowe voor T. Cantwell AFC Bournemouth
66' Wissel Derby County Wissel C. Kazim-Richards voor L. Plange Derby County
67' Wissel Derby County Wissel F. Ebosele voor K. Bielik Derby County
69' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Morrison Derby County
71' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Davies Derby County
76' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor M. Ebiowei Derby County
89' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor R. Christie AFC Bournemouth
90' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Lowe AFC Bournemouth 2-0
93' Wissel AFC Bournemouth Wissel B. Pearson voor R. Christie AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Derby County
Opstellingen AFC Bournemouth - Derby County
De opstellingen van AFC Bournemouth en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Bournemouth - Derby County

AFC Bournemouth en Derby County treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Bournemouth en Derby County in de Championship vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 5 keer wist de ploeg van AFC Bournemouth te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AFC Bournemouth. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Bournemouth 0
Winst Derby County 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Bournemouth op een 3e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 23e plaats.