Nabeschouwing AFC Bournemouth - Peterborough United (1-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 8 maart 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt AFC Bournemouth het dinsdag 8 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Peterborough United (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Marriott, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Christie, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Bournemouth - Peterborough United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott Peterborough United 0-1
33' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Zemura AFC Bournemouth
52' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt R. Christie met assist van D. Solanke AFC Bournemouth 1-1
65' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
66' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor J. Taylor Peterborough United
69' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Marriott Peterborough United
78' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Clarke-Harris Peterborough United
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Anthony voor J. Stacey AFC Bournemouth
83' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Burrows Peterborough United
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel E. Marcondes voor S. Dembele AFC Bournemouth
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lowe voor P. Billing AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Peterborough United
Opstellingen AFC Bournemouth - Peterborough United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.