Nabeschouwing AFC Bournemouth - Preston North End (1-2) || Championship 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt AFC Bournemouth het woensdag 3 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Preston North End (1-2)

Het Championship duel tussen AFC Bournemouth en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-2 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door B. Whiteman, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Billing, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette A. McCann zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Preston North End de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Preston North End dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Preston North End 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Whiteman Preston North End 0-1
58' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
60' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing AFC Bournemouth 1-1
62' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Mepham AFC Bournemouth
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Anthony voor B. Pearson AFC Bournemouth
74' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor S. Maguire Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel G. Cunningham voor J. Earl Preston North End
77' Wissel AFC Bournemouth Wissel M. Rogers voor C. Mepham AFC Bournemouth
78' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. McCann met assist van E. Riis Preston North End 1-2
84' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
84' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor T. Barkhuizen Preston North End
84' Wissel AFC Bournemouth Wissel E. Marcondes voor R. Christie AFC Bournemouth
89' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor A. McCann Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Preston North End
Opstellingen AFC Bournemouth - Preston North End
De opstellingen van AFC Bournemouth en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.