Nabeschouwing Barnsley - Middlesbrough (3-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Barnsley het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Middlesbrough (3-2)

Het Championship duel tussen Barnsley en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 3-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Andersen, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bassi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee A. Bassi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

A. Sporar zette Middlesbrough even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter James Linington toegekende penalty wist te benutten. In de 95e werkte L. Kitching de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Linington bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Barnsley - Middlesbrough 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Andersen met assist van A. Bassi Barnsley 1-0
16' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Bassi met assist van C. Morris Barnsley 2-0
46' Wissel Middlesbrough Wissel F. Balogun voor D. Watmore Middlesbrough
46' Wissel Middlesbrough Wissel A. Connolly voor S. J. Lea Middlesbrough
54' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Bassi met assist van C. Morris Barnsley 3-0
61' Penalty Middlesbrough Penalty A. Sporar Middlesbrough 3-1
62' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor R. Vita Barnsley
68' Wissel Barnsley Wissel L. Kitching voor R. Vita Barnsley
69' Wissel Barnsley Wissel C. Brittain voor A. Bassi Barnsley
69' Wissel Middlesbrough Wissel C. Boyd-Munce voor N. Taylor Middlesbrough
72' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Kitching Barnsley
78' Wissel Barnsley Wissel D. Cole voor C. Morris Barnsley
79' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Collins Barnsley
95' Eigen doelpunt Middlesbrough Eigen doelpunt L. Kitching Middlesbrough 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Middlesbrough
Opstellingen Barnsley - Middlesbrough
De opstellingen van Barnsley en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.