Nabeschouwing Barnsley - Preston North End (1-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Barnsley het zaterdag 30 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Preston North End (1-3)

Het Championship duel tussen Barnsley en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-3 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door A. Marsh, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Preston North End kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Johnson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette D. Johnson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Preston North End de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Preston North End vergroot nadat E. Riis de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Preston North End.

LIVE Barnsley - Preston North End 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Marsh met assist van V. Adeboyejo Barnsley 1-0
23' Doelpunt Preston North End Doelpunt D. Johnson met assist van E. Riis Preston North End 1-1
25' Wissel Barnsley Wissel C. Oduor voor R. Palmer Barnsley
28' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor L. Lindsay Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel B. Diaby voor P. Bauer Preston North End
54' Doelpunt Preston North End Doelpunt D. Johnson met assist van A. Browne Preston North End 1-2
67' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor A. Marsh Barnsley
74' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Riis met assist van S. van den Berg Preston North End 1-3
75' Wissel Barnsley Wissel J. Helliwell voor W. Hondermarck Barnsley
79' Wissel Preston North End Wissel M. ONeill voor C. Archer Preston North End
85' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor E. Riis Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Preston North End
Opstellingen Barnsley - Preston North End
De opstellingen van Barnsley en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.