Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Birmingham City het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley (2-1)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door O. Hernandez, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hogan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Adeboyejo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Barnsley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Birmingham City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Birmingham City - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Birmingham City Doelpunt O. Hernandez met assist van L. Jutkiewicz Birmingham City 1-0
38' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor R. Palmer Barnsley
51' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan Birmingham City 2-0
64' Wissel Barnsley Wissel D. Cole voor A. Leya Barnsley
69' Wissel Birmingham City Wissel I. Sunjic voor J. James Birmingham City
76' Wissel Barnsley Wissel J. Moon voor R. Palmer Barnsley
84' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor O. Hernandez Birmingham City
87' Doelpunt Barnsley Doelpunt V. Adeboyejo met assist van M. Andersen Barnsley 2-1
88' Wissel Barnsley Wissel C. Thompson voor C. Styles Barnsley
90' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
94' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Helik Barnsley
95' Wissel Birmingham City Wissel G. Friend voor G. Gardner Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Barnsley
Opstellingen Birmingham City - Barnsley
De opstellingen van Birmingham City en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.