Nabeschouwing Birmingham City - Stoke City (0-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur



In de Championship 2021/2022 neemt Birmingham City het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Stoke City (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Birmingham City en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Birmingham City en Stoke City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Birmingham City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gavin Ward niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Stoke City
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
105
85
Gevaarlijke aanvallen
46
44
Passes
272
341
Overtredingen
7
8
Buitenspel
1
3
Corners
7
6
Wissels
2
2
LIVE Birmingham City - Stoke City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
49' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor S. Hogan Birmingham City
57' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Clucas Stoke City
66' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor S. Hogan Birmingham City
67' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor N. Powell Stoke City
71' Wissel Birmingham City Wissel J. Leko voor L. Jutkiewicz Birmingham City
76' Wissel Stoke City Wissel J. Brown voor S. Surridge Stoke City
91' Wissel Stoke City Wissel J. Thompson voor S. Fletcher Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Stoke City
Opstellingen Birmingham City - Stoke City
De opstellingen van Birmingham City en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Lee Bowyer
Basiselftal Birmingham City
# Speler Pos.
13 Matija Šarkić K
12 Harlee Dean V
2 Maxime Colin V
4 Marc Roberts V
3 Kristian Pedersen V
20 Gary Gardner M
11 Jérémy Bela M
34 Ivan Šunjić M
6 Ryan Woods M
10 Lukas Jutkiewicz A
9 Scott Hogan A
Formatie 5-3-2
Coach Michael O'Neill
Basiselftal Stoke City
# Speler Pos.
12 Josef Bursik K
2 Tom Smith V
36 Harry Souttar V
19 Leo Skiri Oestigaard V
14 Josh Tymon V
16 Ben Wilmot V
4 Joe Allen M
7 Sam Clucas M
25 Nick Powell M
9 Steven Fletcher A
22 Sam Surridge A
Wissels Stoke City
# Speler Pos.
1 Adam Davies K
3 Morgan Fox V
6 Danny Batth V
15 Jordan Thompson M
18 Jacob Brown M
23 Thomas Ince M
11 Alfie Doughty M
Voorbeschouwing Birmingham City - Stoke City

Birmingham City en Stoke City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Stoke City in de Championship vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Stoke City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Birmingham City 5
Winst Stoke City 1
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 6e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Birmingham City - Stoke City Opstelling Birmingham City Opstelling Stoke City Live Birmingham City - Stoke City Live Birmingham City - Stoke City kijken Birmingham City - Stoke City kijken Live Birmingham City - Stoke City stream Birmingham City - Stoke City Fox Sports Nabeschouwing Birmingham City - Stoke City Uitslag Birmingham City - Stoke City Statistieken Birmingham City - Stoke City Championship 2021/2022 Birmingham City - Stoke City wedden Birmingham City - Stoke City gokken Birmingham City - Stoke City Unibet