Nabeschouwing Blackburn Rovers - Fulham (0-7) || Championship 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het woensdag 3 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Fulham (0-7)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 0-7 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. Kebano, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut moest Blackburn Rovers verder met een man minder nadat J. P. van Hecke een rode kaart had gekregen.

In de 54e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee H. Wilson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Fulham geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van H. Wilson. De vijfde treffer van Fulham viel in de 79e minuut en kwam op naam te staan van N. Kebano. Even later viel in de 81e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Muniz Rodrigo van Fulham die de score op 0-6 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Muniz Rodrigo van Fulham die daarmee in de 91e minuut de eindstand bepaalde: 0-7.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jarred Gillett bij een 0-7 eindstand in het voordeel van Fulham, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Blackburn Rovers - Fulham 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van B. Reid Fulham 0-1
19' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Seri Fulham 0-2
30' Rode kaart Blackburn Rovers Rode kaart voor J. P. van Hecke Blackburn Rovers
32' Wissel Blackburn Rovers Wissel H. Carter voor J. Buckley Blackburn Rovers
54' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van A. Mitrovic Fulham 0-3
58' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van A. Mitrovic Fulham 0-4
59' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor J. Seri Fulham
62' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rankin-Costello voor J. Rothwell Blackburn Rovers
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Butterworth voor T. Dolan Blackburn Rovers
67' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Mitrovic Fulham
73' Wissel Fulham Wissel F. Carvalho voor B. Reid Fulham
74' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor T. Edun Blackburn Rovers
79' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van T. Cairney Fulham 0-5
81' Doelpunt Fulham Doelpunt Muniz Rodrigo met assist van N. Kebano Fulham 0-6
90' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rankin-Costello Blackburn Rovers
91' Doelpunt Fulham Doelpunt Muniz Rodrigo met assist van A. Robinson Fulham 0-7
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Fulham
Opstellingen Blackburn Rovers - Fulham
De opstellingen van Blackburn Rovers en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.