Nabeschouwing Blackburn Rovers - Peterborough United (4-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het woensdag 24 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Peterborough United (4-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 4-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Pickering, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Brereton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee D. Lenihan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Blackburn Rovers in de 60e minuut, nadat B. Brereton de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Peterborough United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt H. Pickering met assist van J. Buckley Blackburn Rovers 1-0
27' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Johnson voor D. Ayala Blackburn Rovers
35' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton met assist van T. Dolan Blackburn Rovers 2-0
44' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
45' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Lenihan met assist van J. Rothwell Blackburn Rovers 3-0
46' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor M. Beevers Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel R. Edwards voor F. Kent Peterborough United
53' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Brereton Blackburn Rovers
60' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton met assist van J. Rothwell Blackburn Rovers 4-0
61' Wissel Peterborough United Wissel C. Coventry voor O. Norburn Peterborough United
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Khadra voor B. Brereton Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Butterworth voor J. Buckley Blackburn Rovers
71' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Edwards Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Peterborough United
Opstellingen Blackburn Rovers - Peterborough United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.