Nabeschouwing Blackburn Rovers - Stoke City (0-1) || Championship 2021/2022

Maandag 18 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het maandag 18 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Stoke City (0-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Brown. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Stoke City.

LIVE Blackburn Rovers - Stoke City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown met assist van J. Maja Stoke City 0-1
23' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Maja Stoke City
32' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Wharton Blackburn Rovers
34' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. P. van Hecke Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor J. P. van Hecke Blackburn Rovers
56' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Smith Stoke City
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor B. Johnson Blackburn Rovers
76' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Hedges voor T. Dolan Blackburn Rovers
78' Wissel Stoke City Wissel J. Philogene-Bidace voor R. Sawyers Stoke City
85' Wissel Stoke City Wissel S. Fletcher voor J. Maja Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Stoke City
Opstellingen Blackburn Rovers - Stoke City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Stoke City

Blackburn Rovers en Stoke City treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Stoke City in de Championship vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Stoke City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 3
Winst Stoke City 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 7e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 15e plaats.