Nabeschouwing Blackpool - Bristol City (3-3) || Championship 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackpool het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Bristol City (3-3)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Blackpool en Bristol City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Bowler, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Bristol City kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Conway, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette J. Yates zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Semenyo de 2-2 maakte voor Bristol City. In de 70e werkte M. Ekpiteta de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Blackpool. Het was T. Corbeanu die in de 90e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Blackpool - Bristol City 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Bowler met assist van G. Madine Blackpool 1-0
44' Doelpunt Bristol City Doelpunt T. Conway met assist van A. Scott Bristol City 1-1
46' Wissel Bristol City Wissel M. James voor H. Massengo Bristol City
46' Wissel Blackpool Wissel J. Thorniley voor R. Williams Blackpool
51' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
55' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van J. Thorniley Blackpool 2-1
63' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor A. Scott Bristol City
63' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Semenyo Bristol City 2-2
65' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Gabriel Blackpool
70' Eigen doelpunt Bristol City Eigen doelpunt M. Ekpiteta Bristol City 2-3
77' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Semenyo Bristol City
79' Wissel Blackpool Wissel T. Corbeanu voor G. Madine Blackpool
85' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor R. Atkinson Bristol City
87' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor S. Lavery Blackpool
87' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Williams Bristol City
88' Wissel Bristol City Wissel A. King voor T. Conway Bristol City
90' Doelpunt Blackpool Doelpunt T. Corbeanu Blackpool 3-3
93' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. King Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Bristol City
Opstellingen Blackpool - Bristol City
De opstellingen van Blackpool en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.