Nabeschouwing Blackpool - Cardiff City (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Cardiff City (0-2)

Het Championship duel tussen Blackpool en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 0-2 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door L. Bacuna, waarmee Cardiff City met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Cardiff City opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het K. Moore die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Cardiff City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Cardiff City.

LIVE Blackpool - Cardiff City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Cardiff City Doelpunt L. Bacuna met assist van S. Morrison Cardiff City 0-1
64' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor C. Hamilton Blackpool
77' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor T. John-Jules Blackpool
77' Wissel Cardiff City Wissel K. Moore voor J. Collins Cardiff City
77' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor J. Ralls Cardiff City
82' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Bagan Cardiff City
86' Doelpunt Cardiff City Doelpunt K. Moore met assist van R. Giles Cardiff City 0-2
91' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Husband Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Cardiff City
Opstellingen Blackpool - Cardiff City
De opstellingen van Blackpool en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Cardiff City

Blackpool en Cardiff City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Cardiff City in de Championship vond plaats op 25 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Cardiff City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Blackpool. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 3
Winst Cardiff City 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 11e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 13e plaats.