Nabeschouwing Blackpool - Luton Town (0-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Luton Town (0-3)

Het Championship duel tussen Blackpool en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 0-3 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door S. Bradley, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Adebayo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Clark van Luton Town die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Luton Town dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackpool - Luton Town 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Luton Town Doelpunt S. Bradley met assist van K. Naismith Luton Town 0-1
46' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor H. Lansbury Luton Town
54' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van J. Clark Luton Town 0-2
59' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor D. Mitchell Blackpool
64' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor O. Dale Blackpool
77' Wissel Luton Town Wissel A. Muskwe voor C. Mendes Gomes Luton Town
78' Wissel Blackpool Wissel S. Carey voor K. Dougall Blackpool
82' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor E. Adebayo Luton Town
91' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Clark met assist van A. Muskwe Luton Town 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Luton Town
Opstellingen Blackpool - Luton Town
De opstellingen van Blackpool en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.