Nabeschouwing Blackpool - Nottingham Forest (1-4) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het zaterdag 2 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Nottingham Forest (1-4)

Het Championship duel tussen Blackpool en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-4 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door P. Zinckernagel, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Johnson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Nottingham Forest, waarmee B. Johnson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Nottingham Forest geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Surridge. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist C. Connolly namens Blackpool de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jarred Gillett bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Nottingham Forest.

LIVE Blackpool - Nottingham Forest 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt P. Zinckernagel met assist van B. Johnson Nottingham Forest 0-1
30' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Johnson Nottingham Forest 0-2
36' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Johnson Nottingham Forest 0-3
55' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Stewart Blackpool
60' Wissel Blackpool Wissel C. Connolly voor K. Stewart Blackpool
63' Wissel Blackpool Wissel K. Anderson voor C. Hamilton Blackpool
66' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor B. Johnson Nottingham Forest
66' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Surridge voor K. Davis Nottingham Forest
74' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Lolley voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
75' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor J. Yates Blackpool
82' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt S. Surridge met assist van S. McKenna Nottingham Forest 0-4
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Lolley Nottingham Forest
89' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Connolly met assist van J. Thorniley Blackpool 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Nottingham Forest
Opstellingen Blackpool - Nottingham Forest
De opstellingen van Blackpool en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.