Nabeschouwing Blackpool - Preston North End (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Preston North End (2-0)

Het Championship duel tussen Blackpool en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Anderson, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Madine op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut kreeg A. Browne van Preston North End voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Preston North End de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Preston North End 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Anderson met assist van J. Husband Blackpool 1-0
31' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. Sinclair Preston North End
39' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Bauer Preston North End
47' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Browne Preston North End
64' Wissel Preston North End Wissel T. Barkhuizen voor D. Johnson Preston North End
65' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor J. Earl Preston North End
68' Doelpunt Blackpool Doelpunt G. Madine met assist van J. Yates Blackpool 2-0
74' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor B. Whiteman Preston North End
79' Wissel Blackpool Wissel S. Carey voor J. Yates Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel C. Connolly voor K. Dougall Blackpool
84' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Potts Preston North End
88' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Grimshaw Blackpool
88' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor J. Bowler Blackpool
93' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor S. Carey Blackpool
96' Tweede gele kaart Preston North End Tweede gele kaart voor A. Browne Preston North End
96' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Anderson Blackpool
97' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. Maguire Preston North End
97' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Husband Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Preston North End
Opstellingen Blackpool - Preston North End
De opstellingen van Blackpool en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.