Nabeschouwing Blackpool - Sheffield United (0-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 16 maart 2022 - 20:45 uur



In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het woensdag 16 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Sheffield United (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Blackpool en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Blackpool en Sheffield United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sheffield United kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Geoff Eltringham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Sheffield United
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
119
131
Gevaarlijke aanvallen
38
54
Passes
382
387
Overtredingen
6
12
Buitenspel
1
3
Corners
2
5
Wissels
3
2
LIVE Blackpool - Sheffield United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Robinson Sheffield United
41' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Connolly Blackpool
70' Wissel Sheffield United Wissel C. Hourihane voor I. Ndiaye Sheffield United
81' Wissel Blackpool Wissel C. Kirk voor C. Hamilton Blackpool
81' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor C. Connolly Blackpool
86' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor G. Madine Blackpool
90' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor B. Sharp Sheffield United
91' Wissel Sheffield United Wissel W. Osula voor M. Gibbs-White Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Sheffield United
Opstellingen Blackpool - Sheffield United
De opstellingen van Blackpool en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Neil Critchley
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Stuart Moore K
5 Reece James V
15 Ethan Robson M
27 Charlie Kirk M
7 Owen Dale A
9 Jerry Yates A
19 Shayne Lavery A
Formatie 3-4-2-1
Coach Paul Heckingbottom
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
18 Wesley Foderingham K
19 Jack Robinson V
12 John Egan V
34 Kyron Gordon V
33 Rhys Norrington-Davies M
16 Oliver Norwood M
23 Ben Osborn M
8 Sander Berge M
27 Morgan Gibbs-White A
29 Iliman Ndiaye A
10 Billy Sharp A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
1 Adam Davies K
35 Kaspar Lopata V
43 Nickseon Gomis V
24 Conor Hourihane M
42 Ollie Arblaster M
32 Will Osula A
36 Daniel Jebbison A
Voorbeschouwing Blackpool - Sheffield United

Blackpool en Sheffield United treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Sheffield United in de Championship vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als Sheffield United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 2
Winst Sheffield United 2
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 13e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Sheffield United Opstelling Blackpool Opstelling Sheffield United Live Blackpool - Sheffield United Live Blackpool - Sheffield United kijken Blackpool - Sheffield United kijken Live Blackpool - Sheffield United stream Blackpool - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Sheffield United Uitslag Blackpool - Sheffield United Statistieken Blackpool - Sheffield United Championship 2021/2022 Blackpool - Sheffield United wedden Blackpool - Sheffield United gokken Blackpool - Sheffield United Unibet