Nabeschouwing Bristol City - Blackpool (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Blackpool (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Bristol City en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door C. Martin, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Blackpool het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk S. Lavery die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol City - Blackpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor C. ODowda Bristol City
44' Doelpunt Bristol City Doelpunt C. Martin met assist van A. King Bristol City 1-0
64' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor N. Baker Bristol City
73' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor T. John-Jules Blackpool
77' Wissel Bristol City Wissel J. Williams voor A. Scott Bristol City
80' Wissel Blackpool Wissel S. Lavery voor C. Hamilton Blackpool
88' Wissel Bristol City Wissel S. Bell voor K. Palmer Bristol City
91' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor S. Bell Bristol City
92' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Lavery met assist van J. Bowler Blackpool 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Blackpool
Opstellingen Bristol City - Blackpool
De opstellingen van Bristol City en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Blackpool

Bristol City en Blackpool treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Blackpool in de Championship vond plaats op 2 maart 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.