Nabeschouwing Bristol City - Derby County (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Derby County (1-0)

Het Championship duel tussen Bristol City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Scott, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bristol City.

LIVE Bristol City - Derby County 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Scott met assist van A. Weimann Bristol City 1-0
39' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Bakinson Bristol City
39' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Knight Derby County
40' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Forsyth Derby County
46' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Kalas Bristol City
46' Wissel Derby County Wissel C. Kazim-Richards voor J. Knight Derby County
46' Wissel Derby County Wissel L. Plange voor L. Thompson Derby County
67' Wissel Bristol City Wissel M. James voor T. Bakinson Bristol City
71' Wissel Bristol City Wissel C. Pring voor C. ODowda Bristol City
72' Wissel Derby County Wissel R. Morrison voor C. Forsyth Derby County
75' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor A. Semenyo Bristol City
80' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Pring Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Derby County
Opstellingen Bristol City - Derby County
De opstellingen van Bristol City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Derby County

Bristol City en Derby County treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Derby County in de Championship vond plaats op 30 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 9 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Bristol City. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 7
Winst Derby County 9
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 18e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 24e plaats.