Nabeschouwing Bristol City - Luton Town (1-1) || Championship 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het woensdag 15 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Luton Town (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Bristol City en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door N. Baker, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Luton Town het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk D. Hylton die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol City - Luton Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Pring Bristol City
37' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor A. Scott Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor Z. Vyner Bristol City
57' Doelpunt Bristol City Doelpunt N. Baker met assist van J. Dasilva Bristol City 1-0
63' Wissel Luton Town Wissel E. Adebayo voor H. Cornick Luton Town
63' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor C. Jerome Luton Town
74' Wissel Luton Town Wissel C. Mendes Gomes voor L. Berry Luton Town
79' Wissel Bristol City Wissel A. King voor C. Pring Bristol City
84' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Lansbury Luton Town
88' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Bree Luton Town
91' Doelpunt Luton Town Doelpunt D. Hylton Luton Town 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Luton Town
Opstellingen Bristol City - Luton Town
De opstellingen van Bristol City en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Luton Town

Bristol City en Luton Town treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Luton Town in de Championship vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Luton Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bristol City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 1
Winst Luton Town 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 11e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 12e plaats.