Nabeschouwing Bristol City - Sheffield United (0-1) || Championship 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Bristol City het dinsdag 1 november 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Sheffield United (0-1)

Het Championship duel tussen Bristol City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Stephen Martin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door I. Ndiaye, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. In de 96e minuut moest G. Tanner van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stephen Martin een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bristol City verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stephen Martin, waardoor Sheffield United de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Bristol City - Sheffield United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Sheffield United Wissel J. McAtee voor R. Khadra Sheffield United
40' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
49' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye Sheffield United 0-1
51' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. James Bristol City
60' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor M. Sykes Bristol City
62' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. McAtee Sheffield United
65' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor B. Sharp Sheffield United
65' Wissel Sheffield United Wissel E. Stevens voor J. Fleck Sheffield United
70' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor I. Ndiaye Sheffield United
78' Wissel Sheffield United Wissel C. Clark voor C. Basham Sheffield United
80' Wissel Bristol City Wissel J. Williams voor M. James Bristol City
80' Wissel Bristol City Wissel C. Martin voor N. Wells Bristol City
81' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
86' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Clark Sheffield United
96' Rode kaart Bristol City Rode kaart voor G. Tanner Bristol City
97' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Williams Bristol City
97' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Sheffield United
Opstellingen Bristol City - Sheffield United
De opstellingen van Bristol City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.