Nabeschouwing Bristol City - Stoke City (1-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het woensdag 24 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Stoke City (1-0)

Het Championship duel tussen Bristol City en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Bakinson, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. In de 96e minuut kreeg J. Allen van Stoke City voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Stoke City de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bristol City.

LIVE Bristol City - Stoke City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. ODowda Bristol City
38' Doelpunt Bristol City Doelpunt T. Bakinson met assist van C. Martin Bristol City 1-0
42' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
60' Wissel Bristol City Wissel H. Massengo voor J. Williams Bristol City
68' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
71' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. Brown Stoke City
71' Wissel Stoke City Wissel A. Doughty voor M. Vrancic Stoke City
79' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Tymon Stoke City
83' Wissel Stoke City Wissel T. Ince voor L. Ostigard Stoke City
85' Wissel Bristol City Wissel R. Atkinson voor N. Baker Bristol City
88' Wissel Bristol City Wissel C. Pring voor C. ODowda Bristol City
96' Tweede gele kaart Stoke City Tweede gele kaart voor J. Allen Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Stoke City
Opstellingen Bristol City - Stoke City
De opstellingen van Bristol City en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Stoke City

Bristol City en Stoke City treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Stoke City in de Championship vond plaats op 2 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stoke City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Stoke City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bristol City 4
Winst Stoke City 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 18e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 5e plaats.