Nabeschouwing Bristol City - West Bromwich Albion (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 19 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - West Bromwich Albion (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Bristol City en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door N. Wells, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van K. Grant in de 68e minuut zorgde er even later voor dat West Bromwich Albion weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 85e minuut zette A. Weimann zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor West Bromwich Albion nadat A. Reach in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bristol City - West Bromwich Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor A. Semenyo Bristol City
29' Doelpunt Bristol City Doelpunt N. Wells met assist van A. Weimann Bristol City 1-0
36' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
68' Penalty West Bromwich Albion Penalty K. Grant West Bromwich Albion 1-1
76' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Weimann Bristol City
83' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor C. Townsend West Bromwich Albion
85' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van R. Atkinson Bristol City 2-1
90' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Reach voor K. Bartley West Bromwich Albion
93' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt A. Reach met assist van J. Livermore West Bromwich Albion 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - West Bromwich Albion
Opstellingen Bristol City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Bristol City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.