Voorbeschouwing Burnley - Norwich City (0-0) || Championship

Dinsdag 25 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Championship neemt Burnley het dinsdag 25 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Burnley Gelijk Winst Norwich City
2.25x inzet 3.35x inzet 3.35x inzet
LIVE Burnley - Norwich City 0-0

Vanaf dinsdag 25 oktober 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Burnley - Norwich City volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 19 dagen, 10 uur, 41 minuten en 44 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Norwich City
Opstellingen Burnley - Norwich City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Burnley - Norwich City

Burnley en Norwich City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Norwich City in de Championship vond plaats op 5 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Burnley favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burnley 6
Winst Norwich City 2
Gelijkspel 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 5e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Burnley - Norwich City Opstelling Burnley Opstelling Norwich City Live Burnley - Norwich City Live Burnley - Norwich City kijken Burnley - Norwich City kijken Live Burnley - Norwich City stream Burnley - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Burnley - Norwich City Uitslag Burnley - Norwich City Statistieken Burnley - Norwich City Championship 2022/2023 Burnley - Norwich City wedden Burnley - Norwich City gokken Burnley - Norwich City Unibet