Nabeschouwing Cardiff City - Barnsley (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Barnsley (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Cardiff City en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Pack, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Barnsley kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Sibbick, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cardiff City - Barnsley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Cardiff City Doelpunt M. Pack met assist van R. Giles Cardiff City 1-0
63' Wissel Barnsley Wissel J. Benson voor R. Palmer Barnsley
65' Wissel Cardiff City Wissel R. Wintle voor J. Ralls Cardiff City
69' Doelpunt Barnsley Doelpunt T. Sibbick met assist van J. Benson Barnsley 1-1
72' Wissel Barnsley Wissel C. Oduor voor D. Frieser Barnsley
76' Wissel Cardiff City Wissel K. Moore voor L. Bacuna Cardiff City
76' Wissel Barnsley Wissel J. Moon voor B. Williams Barnsley
86' Wissel Cardiff City Wissel M. Harris voor J. Collins Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Barnsley
Opstellingen Cardiff City - Barnsley
De opstellingen van Cardiff City en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Barnsley

Cardiff City en Barnsley treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Barnsley in de Championship vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.