Nabeschouwing Cardiff City - Fulham (0-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Fulham (0-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fulham.

LIVE Cardiff City - Fulham 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van H. Wilson Fulham 0-1
50' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor W. Vaulks Cardiff City
53' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
57' Wissel Cardiff City Wissel I. Davies voor R. Colwill Cardiff City
66' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Reed Fulham
67' Wissel Cardiff City Wissel J. Bagan voor A. Doughty Cardiff City
75' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor H. Reed Fulham
76' Wissel Cardiff City Wissel R. Wintle voor W. Vaulks Cardiff City
79' Wissel Fulham Wissel K. Tete voor N. Williams Fulham
85' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor B. Reid Fulham
87' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Fulham
Opstellingen Cardiff City - Fulham
De opstellingen van Cardiff City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Fulham

Cardiff City en Fulham treffen elkaar in de 35e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Fulham in de Championship vond plaats op 20 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cardiff City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Cardiff City. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 2
Winst Fulham 5
Gelijkspel 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 19e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 1e plaats.