Nabeschouwing Cardiff City - Nottingham Forest (2-1) || Championship 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 17:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zondag 30 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Nottingham Forest (2-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Hugill, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Cardiff City vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Davies op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut wist Nottingham Forest de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Davis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Nottingham Forest kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Cardiff City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Nottingham Forest 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hugill met assist van P. Ng Cardiff City 1-0
27' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
52' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Drameh Cardiff City
57' Wissel Cardiff City Wissel I. Davies voor M. Watters Cardiff City
59' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Davis voor P. Zinckernagel Nottingham Forest
65' Doelpunt Cardiff City Doelpunt I. Davies Cardiff City 2-0
68' Wissel Nottingham Forest Wissel X. Silva voor J. Colback Nottingham Forest
70' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor J. Hugill Cardiff City
80' Wissel Nottingham Forest Wissel Cafu voor S. Cook Nottingham Forest
82' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor J. Ralls Cardiff City
83' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor R. Wintle Cardiff City
94' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt K. Davis met assist van J. Garner Nottingham Forest 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Nottingham Forest
Opstellingen Cardiff City - Nottingham Forest
De opstellingen van Cardiff City en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.