Nabeschouwing Cardiff City - Preston North End (0-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Preston North End (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Cardiff City en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Cardiff City en Preston North End gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Cardiff City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter James Linington niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Cardiff City - Preston North End 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Hughes Preston North End
57' Wissel Preston North End Wissel A. McCann voor L. Lindsay Preston North End
61' Wissel Cardiff City Wissel R. Colwill voor T. Doyle Cardiff City
61' Wissel Cardiff City Wissel U. Ikpeazu voor I. Davies Cardiff City
68' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Hugill Cardiff City
71' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
81' Wissel Cardiff City Wissel J. Bagan voor A. Doughty Cardiff City
85' Wissel Preston North End Wissel S. Sinclair voor E. Riis Preston North End
93' Wissel Preston North End Wissel J. Rafferty voor A. Browne Preston North End
93' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Potts Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Preston North End
Opstellingen Cardiff City - Preston North End
De opstellingen van Cardiff City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Preston North End

Cardiff City en Preston North End treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Preston North End in de Championship vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 11
Winst Preston North End 7
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 17e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 13e plaats.