Nabeschouwing Cardiff City - Sheffield United (2-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Sheffield United (2-3)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Harris, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. In de 52e minuut moest S. Morrison van het veld vertrekken nadat scheidsrechter John Busby een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cardiff City verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Gibbs-White namens Sheffield United in de 61e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 73e minuut was het Sheffield United dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Sharp. Na 75 minuten werd de voorsprong voor Sheffield United vergroot nadat D. McGoldrick de 1-3 wist te scoren. Cardiff City verkleinde in de 90e minuut de achterstand doordat M. McGuinness de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Busby bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Cardiff City - Sheffield United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Cardiff City Doelpunt M. Harris met assist van J. Ralls Cardiff City 1-0
40' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
44' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Collins Cardiff City
52' Rode kaart Cardiff City Rode kaart voor S. Morrison Cardiff City
56' Wissel Cardiff City Wissel A. Flint voor M. Harris Cardiff City
61' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Gibbs-White met assist van E. Stevens Sheffield United 1-1
63' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor I. Davies Cardiff City
63' Wissel Cardiff City Wissel K. Moore voor J. Collins Cardiff City
73' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van M. Gibbs-White Sheffield United 1-2
75' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick met assist van M. Gibbs-White Sheffield United 1-3
80' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor B. Sharp Sheffield United
87' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor M. Gibbs-White Sheffield United
90' Doelpunt Cardiff City Doelpunt M. McGuinness met assist van J. Ralls Cardiff City 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Sheffield United
Opstellingen Cardiff City - Sheffield United
De opstellingen van Cardiff City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.