Nabeschouwing Cardiff City - West Bromwich Albion (0-4) || Championship 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het dinsdag 28 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - West Bromwich Albion (0-4)

Het Championship duel tussen Cardiff City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 0-4 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. West Bromwich Albion kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Grant. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Nelson zorgde ervoor dat West Bromwich Albion op 0-2 kwam te staan in de 56e minuut. In de 75e minuut volgde een derde treffer van West Bromwich Albion, waarmee A. Mowatt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor West Bromwich Albion in de 82e minuut, nadat M. Phillips de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor West Bromwich Albion.

LIVE Cardiff City - West Bromwich Albion 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Grant met assist van A. Reach West Bromwich Albion 0-1
39' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Collins Cardiff City
42' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
56' Eigen doelpunt West Bromwich Albion Eigen doelpunt C. Nelson West Bromwich Albion 0-2
62' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor K. Grant West Bromwich Albion
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor C. Robinson West Bromwich Albion
67' Wissel Cardiff City Wissel K. Moore voor M. McGuinness Cardiff City
67' Wissel Cardiff City Wissel M. Harris voor J. Collins Cardiff City
75' Wissel Cardiff City Wissel R. Colwill voor W. Vaulks Cardiff City
75' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt A. Mowatt West Bromwich Albion 0-3
81' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Molumby voor J. Livermore West Bromwich Albion
82' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Phillips met assist van G. Diangana West Bromwich Albion 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - West Bromwich Albion
Opstellingen Cardiff City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Cardiff City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.