Nabeschouwing Coventry City - Cardiff City (1-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Coventry City het woensdag 15 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Cardiff City (1-0)

Het Championship duel tussen Coventry City en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 1-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door V. Gyokeres, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut moest F. Dabo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Michael Salisbury een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Coventry City verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Coventry City.

LIVE Coventry City - Cardiff City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Coventry City Doelpunt V. Gyokeres met assist van C. OHare Coventry City 1-0
46' Wissel Cardiff City Wissel S. Bowen voor R. Colwill Cardiff City
46' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor M. Harris Cardiff City
69' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor K. Moore Cardiff City
69' Wissel Coventry City Wissel T. Kane voor I. Maatsen Coventry City
73' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor T. Kane Coventry City
81' Wissel Coventry City Wissel M. Godden voor M. Waghorn Coventry City
81' Wissel Cardiff City Wissel K. Evans voor W. Vaulks Cardiff City
91' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
91' Rode kaart Coventry City Rode kaart voor F. Dabo Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Cardiff City
Opstellingen Coventry City - Cardiff City
De opstellingen van Coventry City en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Coventry City - Cardiff City

Coventry City en Cardiff City treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Salisbury en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Cardiff City in de Championship vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Cardiff City favoriet. 8 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Coventry City. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Coventry City 3
Winst Cardiff City 8
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 8e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 10e plaats.