Nabeschouwing Coventry City - Middlesbrough (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Coventry City het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Middlesbrough (2-0)

Het Championship duel tussen Coventry City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 2-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door V. Gyokeres, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Coventry City opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het M. Waghorn die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Coventry City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Coventry City.

LIVE Coventry City - Middlesbrough 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
32' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
62' Wissel Middlesbrough Wissel S. J. Lea voor U. Ikpeazu Middlesbrough
63' Wissel Middlesbrough Wissel A. Sporar voor O. Hernandez Middlesbrough
63' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor S. Bamba Middlesbrough
71' Doelpunt Coventry City Doelpunt V. Gyokeres met assist van J. Allen Coventry City 1-0
75' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Hall Middlesbrough
76' Wissel Middlesbrough Wissel D. Watmore voor I. Jones Middlesbrough
76' Wissel Coventry City Wissel M. Rose voor J. Clarke-Salter Coventry City
83' Wissel Coventry City Wissel T. Kane voor I. Maatsen Coventry City
91' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Waghorn met assist van V. Gyokeres Coventry City 2-0
91' Wissel Coventry City Wissel M. Godden voor M. Waghorn Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Middlesbrough
Opstellingen Coventry City - Middlesbrough
De opstellingen van Coventry City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Coventry City - Middlesbrough

Coventry City en Middlesbrough treffen elkaar in de 6e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 2 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 3 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Coventry City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Coventry City 2
Winst Middlesbrough 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 8e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 13e plaats.