Nabeschouwing Coventry City - Sheffield United (4-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Coventry City het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Sheffield United (4-1)

Het Championship duel tussen Coventry City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Berge, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Coventry City kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Gyokeres, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette C. OHare zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Coventry City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Coventry City vergroot nadat C. OHare de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 68e minuut wist M. Godden namens Coventry City de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Coventry City.

LIVE Coventry City - Sheffield United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sheffield United Doelpunt S. Berge met assist van C. Hourihane Sheffield United 0-1
20' Doelpunt Coventry City Doelpunt V. Gyokeres met assist van M. Rose Coventry City 1-1
52' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. OHare Coventry City 2-1
59' Doelpunt Coventry City Doelpunt C. OHare met assist van V. Gyokeres Coventry City 3-1
65' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor O. Norwood Sheffield United
68' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Godden met assist van C. OHare Coventry City 4-1
69' Wissel Coventry City Wissel D. Hyam voor K. McFadzean Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel T. Kane voor F. Dabo Coventry City
79' Wissel Sheffield United Wissel I. Ndiaye voor B. Osborn Sheffield United
82' Wissel Coventry City Wissel M. Waghorn voor M. Godden Coventry City
92' Wissel Sheffield United Wissel D. Jebbison voor O. McBurnie Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Sheffield United
Opstellingen Coventry City - Sheffield United
De opstellingen van Coventry City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.