Nabeschouwing Derby County - Birmingham City (2-2) || Championship 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 14:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Derby County het zondag 30 januari 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Birmingham City (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Derby County en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Taylor, waarmee Birmingham City met 0-1 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hogan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Derby County de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Plange.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Derby County nadat K. Bielik in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Derby County - Birmingham City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Taylor met assist van O. Hernandez Birmingham City 0-1
41' Wissel Derby County Wissel F. Ebosele voor K. Jozwiak Derby County
56' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan met assist van R. Woods Birmingham City 0-2
57' Wissel Derby County Wissel C. Kazim-Richards voor C. Forsyth Derby County
62' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor R. Woods Birmingham City
63' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor N. Etheridge Birmingham City
68' Wissel Birmingham City Wissel I. Sunjic voor R. Woods Birmingham City
69' Wissel Derby County Wissel K. Bielik voor L. Thompson Derby County
70' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
80' Wissel Birmingham City Wissel G. Friend voor L. Taylor Birmingham City
83' Wissel Birmingham City Wissel J. James voor J. Bacuna Birmingham City
87' Doelpunt Derby County Doelpunt L. Plange met assist van T. Lawrence Derby County 1-2
89' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. James Birmingham City
95' Doelpunt Derby County Doelpunt K. Bielik met assist van R. Stearman Derby County 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Birmingham City
Opstellingen Derby County - Birmingham City
De opstellingen van Derby County en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.