Nabeschouwing Derby County - Hull City (3-1) || Championship 2021/2022

Dinsdag 8 februari 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Derby County het dinsdag 8 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Hull City (3-1)

Het Championship duel tussen Derby County en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Forsyth, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Lawrence op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Derby County, waarmee F. Ebosele zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten was het C. Forsyth die de bal in eigen doel werkte, waardoor Hull City op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Derby County.

LIVE Derby County - Hull City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Docherty Hull City
19' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Forsyth met assist van J. Knight Derby County 1-0
21' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Greaves Hull City
38' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence Derby County 2-0
47' Doelpunt Derby County Doelpunt F. Ebosele met assist van T. Lawrence Derby County 3-0
53' Gele kaart Derby County Gele kaart voor K. Bielik Derby County
65' Eigen doelpunt Hull City Eigen doelpunt C. Forsyth Hull City 3-1
65' Wissel Hull City Wissel A. Sayyadmanesh voor L. Walsh Hull City
70' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor F. Ebosele Derby County
75' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor L. Coyle Hull City
81' Wissel Derby County Wissel L. Thompson voor K. Bielik Derby County
88' Wissel Hull City Wissel T. Huddlestone voor G. Docherty Hull City
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
93' Wissel Derby County Wissel M. Ebiowei voor L. Plange Derby County
94' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Bird Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Hull City
Opstellingen Derby County - Hull City
De opstellingen van Derby County en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.