Nabeschouwing Derby County - Peterborough United (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Derby County het zaterdag 19 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Peterborough United (1-0)

Het Championship duel tussen Derby County en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor H. Coulson van Peterborough United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 35e minuut het veld moest verlaten. In de 47e minuut moest T. Lawrence van het veld vertrekken nadat scheidsrechter James Linington een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Derby County verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 92e minuut gemaakt door L. Sibley waardoor Derby County met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Derby County de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Derby County - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Coulson Peterborough United
35' Tweede gele kaart Peterborough United Tweede gele kaart voor H. Coulson Peterborough United
37' Wissel Peterborough United Wissel B. Mumba voor C. Morton Peterborough United
47' Rode kaart Derby County Rode kaart voor T. Lawrence Derby County
51' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor J. Fuchs Peterborough United
59' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Brown Peterborough United
60' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Marriott Peterborough United
70' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Jones Peterborough United
71' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor C. Forsyth Derby County
76' Gele kaart Derby County Gele kaart voor N. Byrne Derby County
76' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
80' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Davies Derby County
83' Wissel Derby County Wissel R. Morrison voor K. Bielik Derby County
87' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
90' Wissel Derby County Wissel B. Cybulski voor J. Knight Derby County
92' Doelpunt Derby County Doelpunt L. Sibley met assist van R. Morrison Derby County 1-0
93' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Sibley Derby County
94' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Allsop Derby County
97' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Morrison Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Peterborough United
Opstellingen Derby County - Peterborough United
De opstellingen van Derby County en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.