Nabeschouwing Fulham - Blackpool (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Blackpool (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Fulham en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Bowler, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fulham - Blackpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van F. Carvalho Fulham 1-0
26' Gele kaart Fulham Gele kaart voor D. Odoi Fulham
39' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
46' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
57' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Bowler met assist van C. Hamilton Blackpool 1-1
68' Gele kaart Fulham Gele kaart voor F. Carvalho Fulham
73' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor N. Kebano Fulham
73' Wissel Fulham Wissel N. Chalobah voor H. Reed Fulham
75' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Wilson Fulham
80' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor S. Lavery Blackpool
83' Wissel Fulham Wissel A. Knockaert voor D. Odoi Fulham
91' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Gabriel Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Blackpool
Opstellingen Fulham - Blackpool
De opstellingen van Fulham en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Blackpool

Fulham en Blackpool treffen elkaar in de 29e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Blackpool in de Championship vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fulham als Blackpool wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Fulham 1
Winst Blackpool 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 14e plaats.