Nabeschouwing Fulham - Bristol City (6-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Bristol City (6-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 6-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Semenyo, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Fulham kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Mitrovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette A. Semenyo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 31 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Kebano de 2-2 maakte voor Fulham. Fulham leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 36 minuten op voorsprong na een goal van F. Carvalho: 3-2. In de 41e minuut was het A. Mitrovic van Fulham wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Fulham viel in de 46e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van A. Mitrovic. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Fulham. Het was N. Kebano die in de 57e minuut de stand op 6-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson en eindigde de wedstrijd dus met een 6-2 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Bristol City 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Semenyo met assist van A. Scott Bristol City 0-1
21' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van H. Wilson Fulham 1-1
29' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Semenyo met assist van A. King Bristol City 1-2
31' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van A. Mitrovic Fulham 2-2
36' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van T. Ream Fulham 3-2
41' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van T. Cairney Fulham 4-2
46' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van T. Cairney Fulham 5-2
46' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Pring Bristol City
50' Wissel Bristol City Wissel C. Martin voor J. Dasilva Bristol City
50' Wissel Bristol City Wissel R. Atkinson voor H. Massengo Bristol City
57' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano met assist van A. Adarabioyo Fulham 6-2
68' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Scott Bristol City
71' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
72' Wissel Fulham Wissel N. Chalobah voor T. Cairney Fulham
76' Wissel Bristol City Wissel T. Bakinson voor C. ODowda Bristol City
78' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Mitrovic Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Bristol City
Opstellingen Fulham - Bristol City
De opstellingen van Fulham en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.