Nabeschouwing Fulham - Cardiff City (2-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het woensdag 20 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Cardiff City (2-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door T. Cairney, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fulham.

LIVE Fulham - Cardiff City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor H. Reed Fulham
57' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Cairney met assist van H. Wilson Fulham 1-0
63' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van B. Reid Fulham 2-0
66' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor S. Bowen Cardiff City
69' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor M. Pack Cardiff City
73' Wissel Cardiff City Wissel M. Harris voor R. Giles Cardiff City
73' Wissel Cardiff City Wissel K. Evans voor R. Colwill Cardiff City
78' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Bagan Cardiff City
85' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor P. Ng Cardiff City
89' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Mitrovic Fulham
91' Wissel Fulham Wissel J. Stansfield voor H. Wilson Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Cardiff City
Opstellingen Fulham - Cardiff City
De opstellingen van Fulham en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Cardiff City

Fulham en Cardiff City treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Cardiff City in de Championship vond plaats op 30 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Cardiff City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 4
Winst Cardiff City 2
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 3e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 20e plaats.