Nabeschouwing Fulham - Huddersfield Town (1-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het zaterdag 19 februari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Huddersfield Town (1-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 1-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Ward, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Huddersfield Town via D. Holmes op 0-2 kwam te staan. In de 83e minuut wist Fulham de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Reid. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fulham kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Huddersfield Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Huddersfield Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
31' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 0-1
43' Penalty Huddersfield Town Penalty D. Holmes Huddersfield Town 0-2
60' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor T. Cairney Fulham
61' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
76' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Sinani voor D. Holmes Huddersfield Town
76' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor N. Chalobah Fulham
76' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor H. Wilson Fulham
83' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid met assist van N. Williams Fulham 1-2
85' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Ward Huddersfield Town
86' Wissel Huddersfield Town Wissel M. Sarr voor S. Thomas Huddersfield Town
88' Gele kaart Fulham Gele kaart voor F. Carvalho Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Huddersfield Town
Opstellingen Fulham - Huddersfield Town
De opstellingen van Fulham en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Huddersfield Town

Fulham en Huddersfield Town treffen elkaar in de 33e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Huddersfield Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 7
Winst Huddersfield Town 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 5e plaats.