Nabeschouwing Fulham - Luton Town (7-0) || Championship 2021/2022

Maandag 2 mei 2022 - 18:15 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het maandag 2 mei 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Luton Town (7-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 7-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Cairney, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tete op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee F. Carvalho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fulham geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Mitrovic. De 5-0 voor Fulham volgde even later in de 65e minuut nadat B. Reid namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 79e minuut was het J. Seri van Fulham wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Fulham mocht A. Mitrovic in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Fulham, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Fulham - Luton Town 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor D. Hylton Luton Town
27' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor T. Lockyer Luton Town
29' Doelpunt Fulham Doelpunt T. Cairney met assist van H. Wilson Fulham 1-0
31' Wissel Luton Town Wissel P. Kioso voor F. Onyedinma Luton Town
35' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor R. Snodgrass Luton Town
37' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Lansbury Luton Town
39' Doelpunt Fulham Doelpunt K. Tete Fulham 2-0
51' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor D. Potts Luton Town
54' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van H. Wilson Fulham 3-0
62' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 4-0
64' Wissel Luton Town Wissel A. Muskwe voor C. Jerome Luton Town
65' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid met assist van F. Carvalho Fulham 5-0
67' Wissel Luton Town Wissel J. Clark voor R. Snodgrass Luton Town
72' Wissel Fulham Wissel J. Seri voor H. Reed Fulham
78' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor F. Carvalho Fulham
79' Doelpunt Fulham Doelpunt J. Seri Fulham 6-0
83' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Wilson Fulham
85' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Muskwe Luton Town
86' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor T. Cairney Fulham
92' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van H. Wilson Fulham 7-0
93' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Luton Town
Opstellingen Fulham - Luton Town
De opstellingen van Fulham en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.