Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough (1-1) || Championship 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 14:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het zondag 8 augustus 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Fulham en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. Wilson, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Bola, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fulham - Middlesbrough 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
16' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor P. McNair Middlesbrough
29' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van J. Onomah Fulham 1-0
36' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor U. Ikpeazu Middlesbrough
53' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Bola Middlesbrough
55' Wissel Middlesbrough Wissel D. Spence voor D. Watmore Middlesbrough
56' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor U. Ikpeazu Middlesbrough
71' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Wilson Fulham
71' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor S. Morsy Middlesbrough
76' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
77' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Bola met assist van I. Jones Middlesbrough 1-1
83' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor T. Francois Fulham
89' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor F. Carvalho Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Middlesbrough
Opstellingen Fulham - Middlesbrough
De opstellingen van Fulham en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.