Nabeschouwing Fulham - Preston North End (3-0) || Championship 2021/2022

Dinsdag 19 april 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het dinsdag 19 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Preston North End (3-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Carvalho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee A. Mitrovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Fulham gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Fulham dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Preston North End 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Bryan Fulham 1-0
20' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Cairney Fulham
25' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor C. Evans Preston North End
34' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho Fulham 2-0
41' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van H. Wilson Fulham 3-0
46' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Whiteman Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel B. Diaby voor J. Earl Preston North End
69' Wissel Preston North End Wissel S. Sinclair voor B. Potts Preston North End
70' Wissel Fulham Wissel J. Seri voor H. Reed Fulham
75' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor F. Carvalho Fulham
77' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Mitrovic Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Preston North End
Opstellingen Fulham - Preston North End
De opstellingen van Fulham en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Preston North End

Fulham en Preston North End treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Preston North End in de Championship vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 5
Winst Preston North End 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 15e plaats.