Nabeschouwing Fulham - Sheffield United (0-1) || Championship 2021/2022

Maandag 20 december 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het maandag 20 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Sheffield United (0-1)

Het Championship duel tussen Fulham en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van I. Ndiaye. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Fulham - Sheffield United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye met assist van O. Norwood Sheffield United 0-1
45' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor W. Foderingham Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel S. Berge voor M. Gibbs-White Sheffield United
46' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor J. Seri Fulham
55' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Robinson Sheffield United
61' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor F. Carvalho Fulham
69' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Robinson Fulham
76' Wissel Sheffield United Wissel J. Fleck voor C. Hourihane Sheffield United
78' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor I. Ndiaye Sheffield United
85' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Bogle Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Sheffield United
Opstellingen Fulham - Sheffield United
De opstellingen van Fulham en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Sheffield United

Fulham en Sheffield United treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Sheffield United in de Championship vond plaats op 6 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sheffield United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 2
Winst Sheffield United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 14e plaats.