Nabeschouwing Fulham - Swansea City (3-1) || Championship 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het woensdag 29 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Swansea City (3-1)

Het Championship duel tussen Fulham en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Swansea City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Paterson.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Fulham vergroot nadat A. Mitrovic de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fulham.

LIVE Fulham - Swansea City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van T. Ream Fulham 1-0
23' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Cabango Swansea City
32' Wissel Swansea City Wissel K. Smith voor O. Ntcham Swansea City
32' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van N. Kebano Fulham 2-0
38' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Paterson met assist van J. Piroe Swansea City 2-1
45' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van D. Odoi Fulham 3-1
56' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor J. Bryan Fulham
68' Wissel Swansea City Wissel L. Cullen voor F. Downes Swansea City
69' Wissel Fulham Wissel Muniz Rodrigo voor A. Mitrovic Fulham
71' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor H. Wilson Fulham
74' Wissel Swansea City Wissel J. Latibeaudiere voor J. Bidwell Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Swansea City
Opstellingen Fulham - Swansea City
De opstellingen van Fulham en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Swansea City

Fulham en Swansea City treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Swansea City in de Championship vond plaats op 26 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Swansea City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 2
Winst Swansea City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 5e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 18e plaats.