Nabeschouwing Huddersfield Town - AFC Bournemouth (0-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Huddersfield Town het zaterdag 19 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - AFC Bournemouth (0-3)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-3 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Anthony, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lerma op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee D. Solanke zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huddersfield Town - AFC Bournemouth 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Anthony met assist van D. Solanke AFC Bournemouth 0-1
31' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Lerma AFC Bournemouth 0-2
36' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor M. Travers AFC Bournemouth
39' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor R. Christie AFC Bournemouth
46' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Colwill voor T. Lees Huddersfield Town
46' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van P. Billing AFC Bournemouth 0-3
52' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Koroma voor D. Sinani Huddersfield Town
62' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
69' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Anjorin voor D. Holmes Huddersfield Town
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel T. Cantwell voor P. Billing AFC Bournemouth
83' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lowe voor J. Lerma AFC Bournemouth
88' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Dembele voor D. Solanke AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - AFC Bournemouth
Opstellingen Huddersfield Town - AFC Bournemouth
De opstellingen van Huddersfield Town en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.