Nabeschouwing Huddersfield Town - Burnley (0-1) || Championship 2022/2023

Vrijdag 29 juli 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Huddersfield Town het vrijdag 29 juli 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Burnley (0-1)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Burnley is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door I. Maatsen, waarmee Burnley met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Burnley dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Burnley.

LIVE Huddersfield Town - Burnley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Burnley Doelpunt I. Maatsen met assist van A. Barnes Burnley 0-1
56' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rudoni voor J. Koroma Huddersfield Town
56' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Anjorin voor D. Holmes Huddersfield Town
58' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. Costelloe Burnley
66' Gele kaart Burnley Gele kaart voor C. Taylor Burnley
70' Wissel Burnley Wissel S. Twine voor S. Bastien Burnley
70' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Muric Burnley
72' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Kasumu voor J. Russell Huddersfield Town
74' Wissel Burnley Wissel Vitinho voor D. Costelloe Burnley
84' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Kasumu Huddersfield Town
89' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Kasumu Huddersfield Town
89' Wissel Huddersfield Town Wissel Y. Nakayama voor R. Edmonds-Green Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Burnley
Opstellingen Huddersfield Town - Burnley
De opstellingen van Huddersfield Town en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.