Nabeschouwing Huddersfield Town - Hull City (2-0) || Championship 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Huddersfield Town het zondag 9 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Hull City (2-0)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Coyle zette Huddersfield Town op een 1-0 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Huddersfield Town vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Helik op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Hull City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Eigen doelpunt Huddersfield Town Eigen doelpunt L. Coyle Huddersfield Town 1-0
46' Wissel Hull City Wissel D. Sinik voor C. Elder Hull City
50' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Slater Hull City
51' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Helik met assist van D. Ward Huddersfield Town 2-0
55' Wissel Hull City Wissel R. Woods voor D. Pelkas Hull City
56' Wissel Hull City Wissel J. Seri voor O. Tufan Hull City
56' Wissel Hull City Wissel G. Docherty voor R. Slater Hull City
60' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Christie Hull City
65' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Y. Nakayama Huddersfield Town
66' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Mahoney voor J. Rudoni Huddersfield Town
68' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Longman Hull City
74' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor D. Holmes Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Ruffels voor B. Jackson Huddersfield Town
82' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Mahoney Huddersfield Town
86' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor R. Longman Hull City
88' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Ondo voor D. Ward Huddersfield Town
97' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Ondo Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Hull City
Opstellingen Huddersfield Town - Hull City
De opstellingen van Huddersfield Town en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.