Nabeschouwing Hull City - Middlesbrough (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Hull City het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Middlesbrough (2-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Lumley zette Hull City op een 1-0 voorsprong in de 81e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist Hull City opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het M. Wilks die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Hull City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Hull City - Middlesbrough 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Tavernier Middlesbrough
42' Wissel Hull City Wissel S. McLoughlin voor A. Jones Hull City
58' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Peltier Middlesbrough
60' Wissel Hull City Wissel G. Docherty voor G. Moncur Hull City
69' Wissel Hull City Wissel M. Wilks voor T. Smith Hull City
78' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor P. McNair Middlesbrough
80' Wissel Middlesbrough Wissel S. J. Lea voor D. Fry Middlesbrough
81' Eigen doelpunt Hull City Eigen doelpunt J. Lumley Hull City 1-0
84' Wissel Middlesbrough Wissel U. Ikpeazu voor M. Bola Middlesbrough
84' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor D. Watmore Middlesbrough
91' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Wilks Hull City
92' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks met assist van G. Docherty Hull City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Middlesbrough
Opstellingen Hull City - Middlesbrough
De opstellingen van Hull City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Middlesbrough

Hull City en Middlesbrough treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 2 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 7 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hull City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 4
Winst Middlesbrough 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 23e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 12e plaats.