Nabeschouwing Hull City - Norwich City (2-1) || Championship

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship neemt Hull City het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Norwich City (2-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door O. Estupinan, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Estupinan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Norwich City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Nunez. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Norwich City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Linington, waardoor Hull City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Norwich City
Goals
2
1
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
17
Schoten op doel
2
10
Aanvallen
67
112
Gevaarlijke aanvallen
26
62
Passes
250
582
Overtredingen
15
6
Buitenspel
1
1
Corners
2
11
Wissels
3
4
LIVE Hull City - Norwich City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Omobamidele Norwich City
43' Doelpunt Hull City Doelpunt O. Estupinan Hull City 1-0
57' Wissel Norwich City Wissel L. Gibbs voor J. Sorensen Norwich City
58' Wissel Norwich City Wissel J. Sargent voor M. Rashica Norwich City
62' Doelpunt Hull City Doelpunt O. Estupinan Hull City 2-0
63' Wissel Hull City Wissel A. Cannon voor B. Tetteh Hull City
67' Wissel Norwich City Wissel A. Ramsey voor T. Cantwell Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor K. Dowell Norwich City
72' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Nunez Norwich City 2-1
77' Wissel Hull City Wissel V. Covil voor O. Estupinan Hull City
80' Wissel Hull City Wissel R. Williams voor O. Tufan Hull City
96' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. Sayyadmanesh Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Norwich City
Opstellingen Hull City - Norwich City
De opstellingen van Hull City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Shota Arveladze
Wissels Hull City
# Speler Pos.
13 Nathan Baxter K
17 Sean McLoughlin V
28 Callum Jones M
14 Andy Cannon M
23 Randell Williams M
49 Vaughn Covil A
20 Mallik Wilks A
Formatie 4-3-3
Coach Dean Smith
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
28 Angus Gunn K
6 Ben Gibson V
46 Liam Gibbs M
25 Onel Lázaro Hernández Mayea M
21 Danel Sinani M
20 Aaron Ramsey M
24 Joshua Sargent A
Voorbeschouwing Hull City - Norwich City

Hull City en Norwich City treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Norwich City in de Championship vond plaats op 13 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hull City als Norwich City wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 3
Winst Norwich City 3
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 5e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hull City - Norwich City Opstelling Hull City Opstelling Norwich City Live Hull City - Norwich City Live Hull City - Norwich City kijken Hull City - Norwich City kijken Live Hull City - Norwich City stream Hull City - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Norwich City Uitslag Hull City - Norwich City Statistieken Hull City - Norwich City Championship 2022/2023 Hull City - Norwich City wedden Hull City - Norwich City gokken Hull City - Norwich City Unibet